PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (2023)

Bij het vergelijken van PayAnywhere vs Square is het een uitdaging om te zien welke het beste is, want beide bieden een gratis kaartlezer en een app met tools voor bedrijfsbeheer. Zelfs de verwerkingskosten voor creditcards zijn vergelijkbaar: PayAnywhere rekent 2,69% per transactie aan; Plein laadt 2,75% op. Het kiezen van een met de functies die u nodig hebt, is uw doorslaggevende factor.

Wanneer moet u PayAnywhere gebruiken?

PayAnywhere biedt aantrekkelijke persoonlijke transactiesnelheden in vergelijking met Square, dus het is het beste voor degenen die voornamelijk creditcards accepteren voor betaling met behulp van een mobiele creditcardlezer. Hoewel de kosten van PayAnywhere voor online transacties iets hoger zijn dan die van Square, zou u niet veel verschil in kosten moeten opmerken als u online af en toe online verkoopt.

Bezoek PayAnywhere

Wanneer Square gebruiken

De forfaitaire vergoeding van Square kan iets hoger zijn dan die van PayAnywhere, maar u zult geen inactiviteitskosten tegenkomen, en u krijgt toegang tot een eenvoudig te gebruiken app en online winkel. Square is een uitstekende keuze, of je nu een klein café, een e-commerce winkel of een betaling bij een pop-up evenement hebt.

Bezoek Square

Wanneer een traditioneel Merchant-account gebruiken?

Een fysieke eigenaar van een winkel kan overwegen om een ​​account te openen bij een aanbieder van verkopersdiensten in plaats van Square of PayAnywhere om verwerkingskosten te besparen. Chase Merchant Services biedt interchange-plus prijzen, wat logischer is voor kleine bedrijven met een gemiddelde van $ 20 of meer in tickets en $ 30.000 of meer in maandelijkse verkopen.

Bezoek Chase Merchant Services

PayAnywhere vs Square in een oogopslag

PayAnywhere
Plein
Maandelijkse kosten
$0
$0
Verwerkingskosten
Mobile: 2,69% / transactie
Mobile: 2,75% / transactie
Virtual: 3,49% + 19 cent / transactie
Virtual: 3,5% + 15 cent / transactie
Gemiddelde uitbetaling
1 tot 2 dagen
1 tot 2 dagen
Mobiele kaartlezer
Gratis (magstripe & EMV) $ 49,95 (magstripe, EMV & NFC)
Gratis (magstripe) $ 49 (EMV & NFC)
POS-functies
facturen
Online winkel
integraties
Weinig
verscheidene
verenigbaarheid
iOS en Android
iOS en Android
Inactiviteitsvergoeding
$3.99
$0
Makkelijk te gebruiken
Goed
Uitstekend
Meer informatie
Bezoek PayAnywhere
Bezoek Square

Hoe we PayAnywhere & Square hebben geëvalueerd

Als u probeert te kiezen tussen PayAnywhere en Square als uw betalingsverwerker, zoekt u een handige en gemakkelijke manier om creditcards te accepteren en wilt u de beste prijs. Deze alles-in-één-processors zijn op veel verschillende manieren vergelijkbaar, dus we hebben gekeken naar hoe goed elk elementair bedrijfsbeheer handelt door middel van hun apps, de kosten in de loop van de tijd, klantenondersteuning en of beide opties goed aansluiten bij een bedrijf.

We hebben de volgende criteria overwogen bij het vergelijken van PayAnywhere versus Square:

 • Prijzen: We hebben gekeken naar de gratis en betaalde abonnementen van PayAnywhere en Square en hoe de kosten voor de verwerking van creditcards met elk van hen veranderen.
 • Makkelijk te gebruiken: Beide betaaloplossingen bieden gratis apps die gemakkelijk te gebruiken zijn, dus we hebben gekeken naar hoe intuïtief de functies zijn, hoe volledig elke verkooppuntapp-app moet worden gebruikt en hebben de stabiliteit van elke app in overweging genomen.
 • Hardware: PayAnywhere en Square bieden gratis kaartlezers en ze verkopen geavanceerde versies, dus we hebben alle opties bekeken.
 • eCommerce: We hebben erover nagedacht hoe elk bedrijf de e-commerceverkopen voor zijn handelaren afhandelt.
 • Verkoop en inventaris: We hebben gekeken naar de POS-functies van de apps en vergeleken hoe je elk je verkopen en producten kunt volgen en beheren.
 • Klantenmanagement: We hebben de opties van twee betalingsverwerkers voor het beheren van klanten en hun informatie vergeleken.
 • integraties: We hebben gekeken welke apps van derden u kunt integreren met PayAnywhere of Square om u te helpen uw bedrijf effectiever te beheren.
 • Medewerkersbeheer: U moet werknemersrechten kunnen instellen, bijhouden wie wat verkoopt en de tijd kunnen bijhouden en deze voor de loonlijst kunnen gebruiken.
 • Rapportage en analyse: We hebben gekeken naar de rapportagefuncties voor PayAnywhere en Square om het aantal en de waarde van rapporten te vergelijken.
 • Klantenondersteuning: We vergeleken de beschikbaarheid en waarde van klantenondersteuning die je bij elk bedrijf krijgt en bekeken het ondersteuningscentrum of de kennisbasis die elk aanbod biedt.

Hoewel we vonden dat PayAnywhere in sommige situaties minder kostbaar is, neemt Square de eerste plaats in omdat het een betere algemene waarde is voor de meeste kleine bedrijven. Van het gratis account en de eenvoudige installatie tot het veelzijdige POS-systeem, Square is een betere optie voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan een mobiele oplossing, e-commerce en e-commerce.

PayAnywhere vs Square: prijzen en functies

Op het eerste gezicht lijkt PayAnywhere een betere keuze dan Square, tenminste als u de verwerkingskosten voor betalingen vergelijkt. Hoewel de forfaitaire kosten van beide bedrijven vergelijkbaar zijn en u van elk een gratis creditcardlezer ontvangt, zijn er enkele grote verschillen in rapportage- en klantprofielen, die Square goed verwerkt.

PayAnywhere-prijzen en functies

PayAnywhere biedt drie plannen: Pay As You Go, Standard en Custom. Het hoogste trapsgewijze abonnement vereist dat u een prijsopgave van het bedrijf ontvangt en is bedoeld voor bedrijven die elke maand $ 30.000 of meer verwerken. We hebben gekeken naar de twee meest voorkomende vergelijkingsplannen.

In de onderstaande grafiek ziet u de verschillende vergoedingen voor beide plannen van PayAnywhere:

PayAnywhere-kosten

Pay As You Go
Standaard
Maandelijkse kosten
$0
$12.95
Persoonlijke verwerkingskosten
2,69% / transactie
1,69% / transactie (magstripe & EMV) 2,69% / transactie (beloningen & commercieel)
Verwerkte verwerkingskosten
3,49% + 19 cent / transactie
3,69% + 19 cent / transactie
Inactiviteitsvergoeding *
$ 3,99 per maand
$ 3,99 per maand
Minimale volumekosten **
$79

* Kosten in rekening gebracht als verkoper gedurende 12 maanden niet actief is
** Vergoeding in rekening gebracht op standaardplan als de maandelijkse verkoop daalt tot onder de $ 5000

Wat u met PayAnywhere betaalt

$ 10 verkoop x 1.000 = $ 10.000 per maand = Wat u zult betalen
$ 50 verkoop x 1.000 = $ 50.000 per maand = Wat u zult betalen
PayAnywhere's Pay As You Go-abonnement: persoonlijke transacties
$269
$1,345
PayAnywhere's Pay As You Go-abonnement - ingehouden transacties
$539
$1,935
Standaardplan van PayAnywhere - Persoonlijke transacties *
$181.95
$857.95
Standaardplan van PayAnywhere - ingesloten transacties
$571.95
$2,047.95

* Dit gaat ervan uit dat je alleen standaard creditcards gebruikt die geen commerciële of beloningskaarten zijn; anders bedragen de verwerkingskosten 2,69%

Betalingen accepteren met PayAnywhere

U hebt technisch gezien twee manieren om creditcards te accepteren met PayAnywhere als uw betalingsverwerker. Persoonlijk accepteren met een kaartlezer of terminal, of virtueel met behulp van de PayAnywhere Inside-webapp, waar u handmatig creditcardgegevens invoert. Het grootste verschil tussen PayAnywhere's opties en Square's is dat je geen creditcards kunt accepteren via een betalingsgateway online bij PayAnywhere, zoals bij de online winkel die Square biedt voor e-commerce-handelaren.

Hardware van PayAnywhere

PayAnywhere biedt een gratis mobiele creditcardlezer, net als Square, maar gaat nog een stap verder door van zijn gratis optie een twee-in-één-lezer te maken die magstripe (swipe) of EMV-chip (dip) kaarten kan accepteren. Het maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met uw mobiele iOS- of Android-apparaat en u hebt de PayAnywhere-app nodig om het te gebruiken.

U kunt ook de drie-in-een PayAnywhere-creditcardlezer aanschaffen ($ 49,95), waarmee u magstripe-, EMV- en contactloze kaarten kunt accepteren (Apple Pay, Google Pay, enzovoort). PayAnywhere verkoopt ook een slimme terminal ($ 349,95 aankoop, plus $ 9,95 per maand), vergelijkbaar met de enige vierkante aanbieding, die alle creditcardbetalingen accepteert, een ingebouwde bonprinter heeft en een barcodescanner bevat, iets ontbreekt op de terminal van Square.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (1)

Door PayAnywhere versus Square te vergelijken als het gaat om slimme terminals, wint de hardware van PayAnywhere dankzij de ingebouwde barcodescanner.

De tickets en verkoop van PayAnywhere

Het accepteren van creditcards met uw PayAnywhere-creditcardlezer, app en mobiele telefoon is vergelijkbaar met Square. Met PayAnywhere kunt u een pre-autorisatie uitvoeren op een creditcard in de app, wat betekent dat u een ticket kunt openen, een creditcard kunt toevoegen en een actief tabblad kunt bijhouden. Dit is handig als u een klein café, een brouwerij of een bar heeft. . Square behandelt ook open kaartjes.

Met PayAnywhere kunt u tickets splitsen, tips toevoegen en handtekeningen accepteren bij aankoop. U kunt ook contante betalingen accepteren en deze opnemen in de app voor uw administratie in PayAnywhere.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (2)

Met PayAnywhere kunt u een pre-autorisatie uitvoeren op een creditcard om een ​​open ticket te maken en een tabblad voor een klant te starten, een functie die Square ook heeft.

Voorraadbeheer in PayAnywhere

Bij het vergelijken van voorraadbeheer in PayAnywhere versus Square, komt PayAnywhere aan de top. Het toevoegen van producten is eenvoudig, of u nu kiest om ze een voor een toe te voegen of door ze te importeren met een spreadsheet, zoals een CSV-bestand.

U hebt toegang tot uw voorraad via de mobiele app of de web-app PayAnywhere Inside en u kunt waarschuwingen voor lage voorraad instellen. Het verschil is dat u met PayAnywhere de ingebouwde camera van uw mobiele apparaat kunt gebruiken als een barcodescanner, die het afrekenproces stroomlijnt. Square heeft deze functie nog niet aangeboden.

PayAnywhere's eCommerce

Technisch gezien kunt u de facturen of virtuele terminal van PayAnywhere in de webapp gebruiken om online bestellingen te accepteren. Hoe dan ook, u betaalt hetzelfde ingetoetste tarief dat PayAnywhere in rekening brengt. Er is echter geen duidelijke manier om PayAnywhere in te stellen op een e-commerce website of te integreren met een winkelwagentje systeem om betalingen te accepteren.

Klantbeheer met Pay Anywhere

PayAnywhere bevat een gedeelte waar u klantgegevens kunt opslaan, maar het beperkt u tot het opnemen van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Meestal hebt u voor terugkerende facturen ten minste een gebied voor notities en adresgegevens. Er zijn ook geen marketingintegraties om verbinding te maken met uw klantendatabase.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (3)

Met PayAnywhere kunt u klantinformatie opslaan, maar dit is beperkter dan Square, waarmee u een adres en aantekeningen kunt opnemen bij uw klant en creditcards in het bestand kunt opslaan.

Integraties van PayAnywhere

Dit is het gebied waarin PayAnywhere het meest beperkend is, omdat er slechts twee integraties zijn die door het bedrijf worden vermeld: QuickBooks en Homebase, beide beschikbaar voor Square. Hoewel de integratie van de boekhouding nuttig is voor uw boeken en Homebase naadloos wordt geïntegreerd om u een tijdklok- en planningsfunctie te geven, volstaat het niet. Mogelijk hebt u afspraken, e-mailmarketing en meer CRM-functies (Customer Relationship Management) nodig.

Medewerkersbeheer met PayAnywhere

In de PayAnywhere Inside-app kunt u gebruikersrechten en -rollen instellen voor werknemers, zoals manager, kassier en ander personeel. Voor planning en een tijdklok moet u Homebase integreren, die wordt geleverd met een eigen prijskaartje. Er is een gratis versie, maar deze is beperkt tot één locatie.

Vierkante prijzen en functies

Square biedt een paar verschillende plannen, maar Square for Retail en Square for Restaurants zijn specifieke pakketten voor brick-and-mortar-bedrijven die een complete POS-oplossing nodig hebben. Die plannen beginnen bij $ 60 per maand. De eerlijkste vergelijking met PayAnywhere is het standaard Square POS-plan, dat geen maandelijkse kosten bevat.

U vindt een overzicht van de kosten voor het gebruik van Square POS hieronder:

Vierkante kosten

Vierkante POS
Maandelijkse kosten
$0
Persoonlijke verwerkingskosten
2,75% / transactie
Verwerkte verwerkingskosten
3,5% + 15 cent / transactie
Online- of factuurkosten
2,9% + 30 cent / transactie
Inactiviteitsvergoeding
$0
Minimale volumekosten
$0

Wat u met vierkant betaalt

$ 10 verkoop x 1.000 = $ 10.000 per maand = Wat u zult betalen
$ 50 verkoop x 1.000 = $ 50.000 per maand = Wat u zult betalen
Vierkante POS - Persoonlijke transacties
$275
$1,375
Vierkante POS - Keyed-in Transacties
$500
$1,900
Vierkante POS - Facturen of E-commerce
$590
$1,750

Betalingen accepteren met vierkant

Square geeft je een paar verschillende manieren om betalingen te accepteren. U kunt betalingen in persoon, online, via een factuur of virtueel met behulp van een handmatige methode van het intoetsen van de creditcardinformatie accepteren. Met Square kunt u eenvoudig een online winkel voor uw bedrijf opzetten en snel producten verkopen.

Vierkante hardware

Wanneer u zich aanmeldt voor een gratis account bij Square, ontvangt u een gratis kaartlezer voor uw mobiele telefoon. Het accepteert alleen magstripe-creditcards, maar u kunt een vierkante lezer kopen voor EMV-chipkaarten ($ 35) of de lezer voor chip- en contactloze betalingen ($ 49). Alle Square-lezers zijn compatibel met iOS- of Android-apparaten, maar alleen de chip en contactloze maakt verbinding via Bluetooth.

De andere opties omvatten een vierkante terminal, die een ingebouwde bonprinter ($ 399) bevat. Er is geen maandelijkse vergoeding aan verbonden, maar de verwerkingssnelheid verandert naar 2,6% plus 10 cent per transactie. Er is ook Square Register ($ 999) en Square Stand (alleen voor iPads, $ 199).

De tickets en verkoop van Square

De standaardmethode voor het uitvoeren van een verkoop in Square is vergelijkbaar met elk ander register, ongeacht uw keuze voor Square-hardware. Net als bij PayAnywhere kunt u met Square een open ticket maken, gesplitste tabbladen en een tip toevoegen. U kunt ook notities toevoegen aan een uitverkoop met Square, een functie die niet beschikbaar is bij PayAnywhere.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (4)

Met Vierkant kunt u varianten, aantallen, omzetbelasting en kortingen kiezen op het verkoopscherm, zodat iedereen eenvoudig een uitverkoop kan doen.

Voorraadbeheer op Square

De functie voor voorraadbeheer in Square bevat de basis die u nodig hebt om producten toe te voegen, voorraadaantallen bij te houden en variaties op te nemen. Bovendien kunt u bulkinvoer van artikelen uitvoeren als u een bestaande spreadsheet heeft. Het verschilt niet veel van de voorraadoptie van PayAnywhere. Net als zijn concurrenten bevat Square een waarschuwing voor lage voorraad die u kunt in- of uitschakelen om overselling van een artikel te voorkomen.

Square's eCommerce

Hoewel Square vooral bekend is om zijn mobiele kaartlezer, is het ook inclusief online verkopers. U kunt Square Payments gebruiken met het online winkelwagentje van uw voorkeur, of u kunt Square's partner Weebly gebruiken om uw online winkel te maken. Het voordeel van een e-commerce oplossing is dat u over alle tools beschikt die u nodig heeft, een betalingsgateway op Square, en dat u niet de hogere virtuele verwerkingskosten hoeft te betalen, wat PayAnywhere biedt.

Klantbeheer met Square

Square bevat meer dan alleen contactbeheer met zijn gratis POS-app. U kunt klanten op uw systeem opslaan en informatie toevoegen, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en notities voor elke klant. U kunt ook bijhouden hoeveel elke klant uitgeeft en wat zij van u kopen, zodat u ze meer kunt geven wat ze willen.

Als u vaste klanten heeft, kunt u hun kaart veilig opbergen. Square maakt gebruik van verschillende beveiligingsmaatregelen om PCI-compatibel te blijven en de gegevens van uw klanten, en die van u, veilig te houden. Bovendien kunt u berichten van klanten direct vanuit de app verzenden, wat u met PayAnywhere niet kunt doen.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (5)

U kunt zien hoeveel en hoe vaak een klant in uw winkel doorbrengt met de functies voor klantbeheer van Square, die u kunnen helpen met gerichte marketing.

Square's Integraties

Square's app-marktplaats bevat veel meer apps van derden die u kunt gebruiken om uw POS-oplossing te voltooien dan de twee die door PayAnywhere worden aangeboden. Verbind QuickBooks of Zoho Books om boeken bij te houden en uw boekhouding af te handelen, of gebruik Homebase of TSheets voor personeelsbeheer (hoewel Square ook een eigen personeelsbeheer biedt voor een maandelijks bedrag). Van loyaliteits-apps tot verzekeringsprogramma's, u kunt veel van uw bedrijfsoplossingen vinden op Square's marktplaats.

Medewerkersbeheer met Square

De gratis functies voor personeelsbeheer binnen Square zijn beperkt, net als PayAnywhere. U kunt gebruikersrechten instellen voor verschillende personeelsleden en mobiel personeel kan betalingen accepteren of restituties afgeven via de POS-app.U moet een app van derden voor een tijdklok en planning gebruiken, of u kunt zich aanmelden voor de optionele add-on voor personeelsbeheer van Square voor $ 5 per werknemer.

PayAnywhere vs Square: gebruiksgemak

Het instellen en gebruiken van PayAnywhere en Square is even eenvoudig, maar als je de betrouwbaarheid van elke betalingsprocessor bereikt, kun je die gelijkspel verbreken en de winst aan Square geven. Gewoon vergelijken hoe intuïtief elke app is ontworpen, Square trekt vooruit.

PayAnywhere gebruiksgemak

Beginnen met PayAnywhere is eenvoudig genoeg. Als u kiest voor het Pay As You Go-abonnement, kiest u eenvoudigweg de lezer die u zoekt, vult u een formulier in met uw contactgegevens en kunt u zich aanmelden en beginnen met het instellen van uw profiel en inventaris. De PayAnywhere-app is eenvoudig te gebruiken en bevat een testrit-functie waarmee u hem kunt uitproberen voordat u zich commit.

Intuïtie zoals het van toepassing is op apps en betalingsverwerkingssoftware is zo subjectief, maar bij het vergelijken van PayAnywhere met Square raakt het intuïtieve merk niet helemaal. U kunt schakelen tussen een typische terminalweergave en een winkelweergave en het is niet meteen duidelijk waar u naartoe moet gaan om een ​​inventaris te vinden (PayAnywhere heeft deze instelling Thema's gelabeld).

Ondanks hoe gemakkelijk PayAnywhere begint met het accepteren van creditcards voor betaling, heeft het een aantal problemen. De app bevriest vaak, laadt geen foto's en loopt vast, of je moet de app doden en opnieuw opstarten om hem opnieuw te gebruiken. Dit zijn de soorten glitches die u niet nodig hebt wanneer u iemands creditcard probeert te accepteren en waardoor u snel het vertrouwen van een klant kunt verliezen.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (6)

Afbeeldingen uit de productlijst verdwenen in de PayAnywhere-app toen deze bevroor.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (7)

Het herstarten van de PayAnywhere-app was de enige manier om het weer aan het werk te krijgen, omdat het niet zou reageren na bevriezing.

Square gebruiksgemak

Een deel van de reden dat Square een begrip werd, is omdat het de betalingsverwerking naar de kleine verkopers bracht die geen toegang hadden tot een verkopersaccount - en Square maakte het belachelijk eenvoudig om creditcardbetalingen te accepteren. De app heeft eenvoudig te leren menu's en categorieën en de gebruikte taal is logisch.

De gebruikerservaring is een belangrijk onderdeel van een intuïtieve interface en Square krijgt het goed met zijn POS-app. U kunt nieuwe items voor uw voorraad maken, een korting op de verkoop toepassen en btw instellen zonder voorafgaande ervaring.

Square krijgt punten voor het ontwerpen van een app die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook stabiel. Ik heb het nooit laten bevriezen of crashen, en betalingen gaan altijd door.

PayAnywhere vs Square: prijs, kenmerken en wat het beste is in 2019 - Accounting 2023 (8)

Het menu in de POS-app van Square is gemakkelijk te lezen en te begrijpen, wat een intuïtieve gebruikerservaring creëert.

PayAnywhere vs Square: klantenservice

Hoewel beide all-in-one betalingsprocessors gemakkelijk genoeg zijn om zonder hulp te gebruiken, kan het voorkomen dat u contact moet opnemen met PayAnywhere of Square voor klantenondersteuning. De ondersteuning van Square is alleen beschikbaar op doordeweekse dagen, terwijl PayAnywhere dagelijks reps aan de telefoon heeft.

Klantenservice van PayAnywhere

 • Telefoon, livechat, e-mail: 8:00 - 21:00 uur Eastern Time, maandag tot en met vrijdag; 8:00 - 18:00 uur Eastern Time, zaterdag en zondag
 • Klantenportaal: Kennisbank met handleidingen en videohandleidingen

De klantenondersteuning van PayAnywhere is elke dag beschikbaar en op uren dat u waarschijnlijk zaken doet, waardoor ze een voorsprong hebben op Square. De live chat-optie is handig, maar het kan even duren voordat een vertegenwoordiger reageert op uw vragen. Toch is dit een functie die Square niet biedt.

Het ondersteuningscentrum voor PayAnywhere is een goede plaats voor basisvragen die u hebt over de mobiele app, web-app of hardware. Video-tutorials zijn snel en gemakkelijk te volgen, ook.

Vierkante klantenservice

 • Telefoon, e-mail: Van 18.00 tot 18.00 uur Pacific Time, van maandag tot en met vrijdag
 • Klantenportaal: Kennisdatabase met gidsen, video's, artikelen en een forum voor verkoperscommunity's

Square's beperkte klantenservice uren kunnen leiden tot frustratie, vooral als je een vraag hebt in het weekend. Om de frustratie te vergroten, moeten klanten een klantcode krijgen voordat ze contact opnemen met Square. Tenzij u precies weet waar u moet zoeken (aanmelden, naar 'Mijn account' en vervolgens 'Klantcode' gaan), kan het gekker zijn.

Het goede nieuws is dat Square een van de meest complete ondersteuningscentra biedt met artikelen en gidsen om u te helpen het antwoord op uw vraag te vinden. Bovendien bevat het communityforum nuttige antwoorden van verkopers, net als jij, dus je kunt merken dat iemand al een soortgelijk probleem tegenkomt en het probleem heeft opgelost. Dit is ook een geweldige plek om functies van Square aan te vragen. Er is kracht in cijfers, dus als meer verkopers de functie leuk vinden en het willen, kan Square het implementeren.

PayAnywhere vs Square: klantbeoordelingen

Van gebruikerservaring tot vertrouwen en betrouwbaarheid, klanten hebben veel te zeggen over PayAnywhere en Square. Overweldigend, in recensies van klanten is Square de favoriet. Dat heeft voor een deel te maken met de reputatie van Square als gebruiksvriendelijk en een basis van vertrouwen van klanten die dagelijks hun kaarten op kleine witte vierkante apparaten vegen, dopen of tikken.

Beoordelingen over PayAnywhere

Op papier lijkt PayAnywhere met zijn concurrerende tarieven en vergelijkbare app voor te gaan op Square, maar als je PayAnywhere-recensies leest, wordt duidelijk waarom hij achterblijft. Veel recensenten merkten op dat de app- en mobiele-kaartlezer van PayAnywhere gemakkelijk te gebruiken zijn en dat de tarieven redelijk zijn, maar daar eindigt de lof.

De extra kosten, verzoeken om informatie om een ​​verkoop goed te keuren en frequente bewaring van fondsen zijn allemaal veelvoorkomende problemen die handelaars hebben met aanbieders van merchant services. De glitches van de app worden ook aangegeven en recensies op de Apple (3.2) en Google App (3.8) -winkels zijn lager dan die van Square.

Vierkante beoordelingen

Over het algemeen hadden gebruikers die de tijd namen om Square-recensies te verlaten positieve opmerkingen voor de app en service. Gebruiksgemak en de vele functies van Square worden vaak genoemd als de reden dat veel klanten Square zijn.

Het grootste probleem voor klanten met Square was de klantenservice. Het kan moeilijk zijn om iemand te pakken te krijgen wanneer je hulp nodig hebt, en het niveau of de waarde van hulp is soms wisselvallig. Toch zijn de beoordelingen van de app-winkels van Apple (4.7) en Google (4.6) hoog en met 30.000 tot 100.000 beoordelingen.

Bottom Line

In de strijd tussen PayAnywhere en Square wat betreft prijs en functies, kun je beide kanten op omdat de twee betalingsverwerkers zo vergelijkbaar en concurrerend zijn. De gratis basis-POS-apps van beide bedrijven zijn gemakkelijk in gebruik en komen bijna gelijk in hun aanbod. Square is intuïtiever in gebruik en PayAnywhere biedt slechts twee integraties en geen add-onfuncties.

Square is een uitstekende betalingsprocessor en een gratis kassasysteem voor eigenaren van kleine bedrijven die aan de slag gaan. Het bevat ondersteuning voor verkopers van e-commerce, maar ook voor verkopers van mobiele apparaten en winkels. U kunt beginnen met het accepteren van de betaling zodra u een account bij Square heeft gemaakt. Meld u vandaag gratis aan.

Bezoek Square

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 02/20/2023

Views: 6385

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.