My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (2023)

Table of Contents
Mindvalley Review 2023: Waarom mensen Mindvalley vertrouwen Overzicht van Mindvalley Hoe goed is Mindvalley? Hoe werkt Mindvalley? Wie zit er achter Mindvalley? Wat Vishen Lakhiani zegt over grenzeloos worden Heb je geen tijd? Afrekenen Mindvalley Review In Mijn video: Wat doet Mindvalley? Mindvalley Bibliotheekcursussen Mindvalley Dubai-evenement 2023: Overzicht Mindvalley-programma's en -cursussen: Mindvalley Masterclass Meer over Mindvalley Academy Review Apps aangeboden door Mindvalley Academy De Mindvalley Quest De Mindvalley University Mindvalley-mentoring: hoe goed zijn ze? Experts bij Mindvalley: Het Mindvalley Academy-model: 1. Wereldwijde campussen 2. Dynamisch curriculum 3. De leraar van de leraar Hoe werkt de Mindvalley Masterclass Academy? Volgens de website zijn de drie beste cursussen momenteel: Mindvalley-dashboard Ik heb een aantal van de Premium-cursussen bij MindValley die ik heb gekocht. Wat krijg je in MindValley-cursussen? Kosten- en prijsopties voor Mindvalley Restitutiebeleid van Mindvalley Academy Voors en tegens van Mindvalley Review Hoe Mindvalley gemeenschappen opbouwt? Mindvalley-recensies door klanten op sociale media Mindvalley op Facebook: Wat mensen zeggen over Mindvalley op Facebook: Midvalley Trustpilot-beoordelingen: Veelgestelde vragenOn Mindvalley-beoordeling: Is Mindvalley het geld waard? Is Mindvalley een gerenommeerd bedrijf? Is Mindvalley versus Masterclass beter? Hoeveel kost een Mindvalley-lidmaatschap? Conclusie over Mindvalley Review 2023

Op zoek naar een onbevooroordeelde Mindvalley-recensie 2023? Ik heb je gedekt.

Wil je je persoonlijke groeitraject naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder dan Mindvalley! Met een breed scala aan programma's, cursussen en evenementen die zijn ontworpen om uw volledige capaciteiten te ontsluiten, is Mindvalley een bestemming geworden voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke transformatie.

Maar met zoveel beschikbare aanbiedingen en opties kan het een uitdaging zijn om te weten waar te beginnen. Dat is waar onze Mindvalley-recensie om de hoek komt kijken. We hebben het onderzoek gedaan, de programma's uitgeprobeerd en zijn hier om u een diepgaande blik te geven op alles wat Mindvalley te bieden heeft.

Van hun docenten en opinieleiders van wereldklasse tot hun innovatieve en meeslepende leerervaringen, we duiken in de details om u te helpen bepalen of Mindvalley geschikt voor u is. Ga met ons mee terwijl we de wereld van Mindvalley verkennen en het volledige potentieel van je persoonlijke groeireis ontsluiten.

Bottom Line vooraf:

Je verdient het om een ​​leven te leiden dat buitengewoon is.
Wij geloven dat als je geweldige dingen wilt bereiken, je meer nodig hebt dan alleen kennis - je hebt een geïntegreerd systeem nodig dat je hele wezen ondersteunt. Daarom bieden we online cursussen en inhoud aan die je helpen groeien op alle gebieden van het leven: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.
Met Mindvalley kun je kiezen uit een verscheidenheid aan leerervaringen die passen bij jouw unieke behoeften en doelen. We hebben voor elk wat wils, dus wat je interesses ook zijn of waar je ook bent in het leven, we kunnen je helpen je volledige potentieel te bereiken. Meld u vandaag nog aan voor een gratis proefperiode!

Grote merken en Fortune 500-bedrijven vertrouwen op Mindvalley:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (1)

Inhoudsopgave

Mindvalley Review 2023: Waarom mensen Mindvalley vertrouwen

Mensen hebben de neiging om te doen wat je van ze verwacht. ​ vishen lakhiani

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (2)

Overzicht van Mindvalley

Mindvalley, een wereldwijde persoonlijke ontwikkeling en onderwijsorganisatie, is een website die individuen motiveert om hun grootste potentieel te bereiken en hun leven te veranderen. De website zet zich in voor het leveren van materiaal van hoge kwaliteit dat persoonlijke groei, opmerkzaamheid en welzijn aanmoedigt.

Mindvalley vinkt alle vakjes aan als het gaat om vertrouwen. Hun nauwkeurigheid, eerlijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn uitzonderlijk en garanderen dat hun publiek kan vertrouwen op de informatie die ze leveren. Bovendien stimuleert de website een team van ervaren en deskundige experts die zich inzetten voor het leveren van inhoud die niet alleen informatief maar ook boeiend is.

De expertise van Mindvalley op het gebied van persoonlijke groei en welzijn is ongeëvenaard. Ze bieden een breed scala aan cursussen, seminars en evenementen over verschillende onderwerpen, zoals meditatie, fitness, relaties, spiritualiteit en meer. Hun inhoud is afgestemd op de behoeften van verschillende individuen, afhankelijk van hun doelen, voorkeuren en levensstijlen.

Hoe goed is Mindvalley?

Vishen Lakhiani opgericht MindValley in 2002 als een online leersite. Het is een van de meest populaire online leerplatforms die momenteel beschikbaar zijn, met meer dan 10 miljoen studenten wereldwijd. Daarnaast gebruiken meer dan 10 miljoen studenten en 200 docenten het online leernetwerk over de hele wereld.

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (3)

Naast het grote aantal toegewijde studenten kan Mindvalley opscheppen over nog een andere indrukwekkende statistiek. Het voltooiingspercentage van hun Quests (een term die wordt gebruikt voor Mindvalley-cursussen) is 333 procent hoger dan het branchegemiddelde. Het is duidelijk dat dit geen geval van puur toeval is.

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (4)

In al hun lessen maakt Mindvalley gebruik van op wetenschap gebaseerde motivatoren en processen. Dit is om ervoor te zorgen dat elke queeste echte voordelen biedt aan de toegewijde studenten.

In tegenstelling tot de meeste andere online leersites, zijn Mindvalley-lessen opgedeeld in regelmatige brokken. Dit betekent dat Mindvalley-studenten regelmatig oefenen, waardoor het cursusmateriaal lang bij je blijft.

🔥Aan de slag met Mindvalley

Hoe werkt Mindvalley?

Daartoe volgt hieronder een lijst met aanbevolen boeken. Het kan worden gebruikt als een online academie of een app-gebaseerd platform met gepersonaliseerde sessies om aan uw behoeften te voldoen. Naast het geven van cursussen, levert Mindvalley middelen voor persoonlijke groei, zoals podcasts, boeken, webinars en meer.

Het Mindvalley-platform verbindt je met mentoren, experts en leraren die je zullen helpen bij het maken van goede levensveranderingen. Mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en fitheid, relaties, baanontwikkeling en andere onderwerpen komen aan bod. De cursussen zijn gemaakt voor zowel beginners als gevorderden, waardoor het eenvoudig is om de cursus te kiezen die het beste bij uw eisen past.

U hebt onderweg toegang tot inhoud, lessen en webinars dankzij het app-gebaseerde platform. U kunt ook uw voortgang bijhouden en uw favoriete onderwerpen opslaan voor snelle toegang. Mindvalley omvat ook een aantal ondersteunende gemeenschappen die richting en ondersteuning kunnen bieden in moeilijke tijden.

De laatste stap, nadat je hebt vastgesteld dat Mindvalley goed bij je past, is het selecteren van een lidmaatschapsplan uit de beschikbare opties.

 • Mindvalley bood voorheen de mogelijkheid om individuele cursussen te kopen, maar deze functie is niet langer beschikbaar.
 • Op dit moment heb je de mogelijkheid om je maandelijks of jaarlijks te abonneren op Mindvalley.

Wie zit er achter Mindvalley?

vishen lakhiani is een ondernemer en innovator in onderwijstechnologieën, spreker, investeerder en auteur van de "Code of Extraordinary Mind": Vishen Lakhiani is de oprichter en CEO van MindValley.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in innovatie in het onderwijs door bewustwording en innovatie en persoonlijke ontwikkeling te introduceren in alomvattend onderwijs en levenslang leren.

Vishen is ook lid van de Transformational Leadership Council en de XPRIZE.MINDVALLEY Foundation Innovation Council.

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (5)

Vishen Lakhiani is ondernemer, auteur en spreker. Hij is de oprichter en CEO van Mindvalley en de trotse auteur van The Code of the Extraordinary Mind.

Geboorteplaats: 14 januari 1976 (leeftijd 42 jaar), Kuala Lumpur, Maleisië

Opleiding: Universiteit van Michigan

Vishen Lakhiani is aanbevolen door toppublicaties zoals Forbes, Entrepreneur.com BCC en meer:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (6)

Wat Vishen Lakhiani zegt over grenzeloos worden

De eerste module legt uit dat Becoming Limitless is om de krachtigste ideeën samen te brengen die hij gedurende tien jaar heeft geleerd als organisator van enkele van de beste producten voor persoonlijke groei in een elegante omgeving.

Heb je geen tijd? Afrekenen Mindvalley Review In Mijn video:

Wat doet Mindvalley?

Over het algemeen is het de missie van Mindvalley om een ​​alternatief te bieden voor traditioneel onderwijs. Het is de voorloper van wat bekend staat als transformationeel onderwijs. Staat u mij toe een korte uitleg te geven aan degenen die het woord niet kennen.

De transformatieve leertheorie is ontwikkeld door de Amerikaanse socioloog Jack Mezirow. Transformatief leren is volgens Mezirow leren dat nuttig, intens en constructief is. Deze onderzoeksaanpak staat bekend om het veroorzaken van significante veranderingen in iemands wereldbeeld en verschuivingen in bewustzijn.

Hierdoor verwerf je niet alleen een set van vaste vaardigheden, maar ontwikkel je je ook spiritueel. Je zou het het verbeteren van de plasticiteit van de hersenen kunnen noemen als je meer wetenschappelijk wilt zijn. Mindvalley is een pionier op het gebied van transformationeel onderwijs en biedt hoogwaardige trainingen, live seminars, mogelijkheden voor mentorschap en spiritualiteit-apps.

Mindvalley Bibliotheekcursussen

Mindvalley biedt cursussen aan in vele categorieën, waaronder Body, Mind, Soul, Entrepreneurship, Parenting, Relationships, Work en Performance.

Daarnaast heeft het ongeveer 40 programma's over onderwerpen als oneindige overvloed, doelen stellen, een lang leven, hypnose, meditatie, uitzonderlijk zijn, energetische genezing, genezing van liefdesverdriet, logica buigen, 180 worden, gewichtsverlies en bewust ouderschap, en creëren een spectaculaire herinnering.

Dankzij wetenschappelijk onderbouwde bronnen zoals groepsmotivatie en regelmatige micro-learnings die complexe onderwerpen samenvatten in gemakkelijk te begrijpen delen, is de kans dat mensen op MindValley vijf keer meer geneigd zijn om een ​​cursus af te maken dan op andere educatieve sites, aldus het bedrijf. Hun lesmethoden zijn gericht op neurowetenschap, topprestaties en snel leren.

Vanwege wetenschappelijk onderbouwde bronnen zoals groepsaanmoediging en regelmatige micro-learnings die complexe onderwerpen samenvatten in heldere en gemakkelijk te begrijpen delen, is de kans vijf keer groter dat Mindvalley-cursussen worden voltooid dan andere online cursussen.

Bestverkopende schrijvers, zoals de New York Times, CEO's van grote bedrijven, bekende ondernemers en therapeuten, spirituele leraren, internationale sprekers en coaches van beroemdheden behoren tot de instructeurs van Mindvalley. Op Mindvalley delen al deze invloedrijke mensen al hun ervaringen, en je kunt van hen leren. Is dat niet spannend?

Mindvalley Dubai-evenement 2023:

Het Mindvalley Dubai-evenement van 2023 was een transformerende ervaring die een blijvende impact heeft gehad op alle aanwezigen.

Onder de aanwezigen was Jitendra Vaswani, de gewaardeerde CEO van ons bedrijf, wiens passie voor persoonlijke groei en zakelijk succes hem naar deze opmerkelijke bijeenkomst had geleid.

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (7)

Overzicht Mindvalley-programma's en -cursussen:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (8)

Mindvalley biedt u 's werelds beste programma's in elke categorie van menselijke transformatie. Het is een van de op wetenschap gebaseerde leerplatforms die worden aangedreven door deskundige docenten.

Mindvalley Masterclass

De Mindvalley Masterclass is gratis en duurt ongeveer anderhalf uur. Daarnaast kunt u een werkmap van 13 pagina's downloaden van de organisatie voor toekomstig gebruik.

Dit is waar het uit bestaat:

 • Meditatie gedurende drie minuten. Om afleiding te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u zich in een rustige omgeving bevindt.
 • Lessen over de fundamenten van het leven om u te helpen bij dagelijkse transformaties
 • Tips om de vibratie te verhogen, zodat je meer positieve energie kunt trekken
 • Informatie over hoe u zich kunt ontdoen van wegversperringen, zodat u uw beste zelf kunt zijn
 • Om u te helpen een gelukkiger leven te leiden, volgen hier enkele tips over hoe u emotionele toestanden onder de knie kunt krijgen.

Hier zijn enkele van onze favoriete gratis Mindvalley Masterclasses:

 • Super Reading door Jim Kwik
 • Lifebook Online door Jon & Missy Butcher
 • Superbrain door Jim Kwik
 • Wees buitengewoon door Vishen Lakhiani
 • Money EQ door Ken Honda
 • The Habit of Ferocity door Steven Kotler

Na het uitproberen van deze gratis masterclasses weet je of Mindvalley lessen geschikt voor je zijn. Als je veel goede ervaringen hebt met Mindvalley, raad ik je aan om een ​​All Access abonnement te nemen. De volgende service die we zullen bekijken, is deze.

Meer over Mindvalley Academy Review

Mindvalley Academy, een online cursus op Mindvalley Academy.com, is een bedrijf dat zich inzet om iedereen te helpen een 'episch leven' te creëren met behulp van de vaardigheden en technieken van 's werelds meest vooraanstaande experts en docenten.

Het traditionele onderwijssysteem is op zijn website een soort teleurstelling gebleken, omdat het duur is en mensen vaak schulden hebben, niet voldoen aan hun normale baan of een hekel hebben.

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (9)

De Mindvalley Academy wil haar klanten helpen de hiaten van het traditionele onderwijssysteem op te vullen met cursussen die mensen helpen een succesvol leven te leiden, maar bovenal een "diepgaand zinvol" leven.

Om je te helpen je doelen te bereiken, biedt de Mindvalley Academy lessen die je kunnen helpen de fysieke, mentale, vitale en sociale aspecten van je leven te verbeteren. Je kunt ook zoeken op hun hoofdgerechten, zoals de notities van filosofen en Modern Qi Young. En Silva Leven. Zijn team vertelde me drie uitstekende cursussen die hier worden aangeboden als haalbare oplossingen voor het nieuwe jaar.

 • Gratis cursus over het stellen van doelen
 • 7 dagen om het uit te maken met suiker
 • Geleide meditatie in 6 fasen

Laten we, voordat we kijken naar targetingsessies, eens kijken naar de media die Lakhiani heeft ontwikkeld tot toepassingen die het succespercentage van online leren versnellen.

Apps aangeboden door Mindvalley Academy

Mindvalley heeft Omvana, de meest kosteneffectieve gezondheids- en wellness-app in de iTunes Store, in meer dan 30 landen geproduceerd. Bovendien werd de tweede mobiele app van Mindvalley, Dormio, medio 2014 de op één na meest gedownloade gezondheids- en welzijnsapp in de Verenigde Staten.

Meer recentelijk heeft Mindvalley App Quests gelanceerd, die het voltooiingspercentage voor online leren met 800% zullen verhogen. Quests worden beschreven als "een nieuw multi-channel digitaal leerplatform dat micro-leertechnologie en virtuele gemeenschappen combineert."

De Mindvalley Quest

Mindvalley Quests is een online leernetwerk dat community- en alledaagse microlearning combineert om gebruikers te helpen bij het voltooien van persoonlijke ontwikkelingsprogramma's.

Het platform heeft ook een voltooiingspercentage van 333% hoger dan het branchegemiddelde, met de nadruk op persoonlijke verbetering en wetenschappelijk gevalideerde motivatoren en systemen die levensveranderingen helpen vasthouden.

De Mindvalley Quests zijn opgedeeld in behapbare brokken. Elke dag moet je één videoles voltooien samen met één oefenmissie, die niet langer dan 20 minuten mag duren. De meeste cursussen duren tussen de 30 en 50 dagen.

Mindvalley is een van mijn favoriete programma's omdat het belangrijke levenslessen leert. Mindvalley gaat over transformationeel leren in plaats van theoretisch bewustzijn. De meeste cursussen bevatten meditatieoefeningen om je te helpen je grenzen te verleggen en betere resultaten te behalen.

Quests zijn toegankelijk vanaf elk apparaat, inclusief je smartphone, televisie, desktopcomputer of laptop.

De video's zijn gemaakt door leerexperts en filmmakers om studenten de beste leerervaring te bieden en om het leerproces verslavend en leuk te maken, zodat de gebruikers ervan genieten, zoals het spelen van videogames. Het beste deel is dat het slechts 20 minuten per dag kost.

De Mindvalley University

Alleen Global Campus-deelnemers en All Access-abonnees hebben toegang tot Mindvalley University, dat één tot drie weken duurt. Elk jaar vindt het plaats op een andere locatie, met honderden mensen die workshops en seminars bijwonen. Barcelona, ​​Spanje; Tallinn, Estland; en Pula, Kroatië hebben het allemaal in het verleden gehost.

[/ Alert succes]

Mindvalley-mentoring: hoe goed zijn ze?

Voor degenen die hun zelfontdekking willen vergroten en naar een hoger niveau willen tillen, is Mindvalley Mentoring (voorheen stamlidmaatschap) een optie.

Het omvat meer dan 100 uur training over ideeën samengesteld door de oprichter, Vishen Lakhiani, verder doorgegeven door meer dan 80 gerenommeerde en gerespecteerde instructeurs.

Het Mindvalley Mentoring programma is een inner circle van studenten gericht op persoonlijke ontwikkeling en direct gecoacht door Lakhiani.

Het lidmaatschapsprogramma bestaat ook uit privébijeenkomsten met enkele van de persoonlijke mentoren van Vishen Lakhiani. Daarnaast hebben leden van Mindvalley Mentoring toegang tot seminars, films, trainingsvideo's en interviews, evenals de mogelijkheid om met elkaar te communiceren via virtuele online meetups. Een jaar lidmaatschap van Mindvalley Mentoring kost $199.

Experts bij Mindvalley:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (10)

Het Mindvalley Academy-model:

1. Wereldwijde campussen

Leer thuis, tijdens live-evenementen of op onze veranderende universiteitscampus, terwijl je elke zomer naar een nieuwe stad reist. Met Mindvalley kun je elke zomer 30 dagen (met je kinderen) naar school, ongeacht je leeftijd.

2. Dynamisch curriculum

Onze "schoolboeken" leven in de cloud. Voortdurend in realtime evoluerend, zoals menselijkheid en technologie. Maak kennis met Mindvalley Quests, het leerplatform dat leren in een avontuur verandert en je leren als een spel maakt. Het presteert tot wel 500% beter dan traditionele online cursussen.

3. De leraar van de leraar

Onze leraren zijn levende legendes, succesvolle schrijvers en briljante geesten die weten hoe ze moeten inspireren en transformeren. Met kunst, film en design leren we in elke categorie het beste programma ter wereld. Leer hier van 's werelds beste transformationele leraren.

Hoe werkt de Mindvalley Masterclass Academy?

Mindvalley was aanvankelijk een digitale uitgeverij die in veel sectoren langzaam is gegroeid, van mobiele apps tot gezondheid en welzijn.

De Mindvalley Academy heeft meer dan 200,000 studenten en enkele van 's werelds beste leraren, opinieleiders en experts, allemaal gericht op het bouwen van nieuwe modellen van onderwijs en welzijn en het leiden van jouw ideale leven. De samenleving noemt dit idee 'culturele piraterij', wat een nauwe integratie van technologie en onderwijs impliceert om de cultuur te 'herinterpreteren' en de mensheid vooruit te helpen.

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (11)

De Mindvalley Academy biedt momenteel verschillende cursussen aan in verschillende categorieën. Het zou tegen 2050 meer dan een miljard mensen moeten helpen. De klassen zijn onderverdeeld in 4 categorieën:

Lichaam

 • Gezondheid en fitheid: wees gelukkiger, gezonder, energieker en productiever.
 • Yoga en energieoefening: help om uw energie te "verankeren" en uw leven te harmoniseren.
 • Alternatieve zorg: Gebruik ondersteboven genezing en toning.

Leven

 • Geluk en positief leven: verhoog je tevredenheid, vergroot je positivisme en leef een langer, gezonder leven.
 • Overvloed: elimineer obstakels en begin te bloeien.
 • Carrière en ondernemerschap: vind je doel en leid een buitengewoon leven.

Social

 • Ouderschap en gezin - Leer van uw kinderen en leid uw ouders beter op.
 • Liefde en relaties: vind je soulmate en geef haar dan te eten.
 • Sociale vaardigheden en sociaal leven: open je hart en leef met geluk en liefde.

Mind

 • Spirituele groei: vergroot je bewustzijn en word één met je bewustzijn.
 • Meditatie – verandert perspectief en opent zich voor nieuwe mogelijkheden.
 • Manifestatie: het is de kunst om je gedachten en verlangens in realiteit om te zetten.

Volgens de website zijn de drie beste cursussen momenteel:

 1. De Silva-methode: helpt je “een innovatief leven te creëren” en presenteert meer dan 43,000 geregistreerde studenten.
 2. Life: Helpt je de "revolutionaire technologie" te ontdekken waarmee je binnen enkele minuten kunt genieten van de voordelen van diepe meditatie. Momenteel zijn er meer dan 24,000 studenten ingeschreven.
 3. Onbeperkte overvloed: Deze thuistraining met meer dan 18,000 cursisten helpt je de 24 “blokkades” te overwinnen.

Als u op zoek bent naar een gedetailleerde lijst met de beste Mindvalley-programma's, Klik hier. Opvallend is dat de cursussen die op de hoofdcursuspagina staan ​​niet elders op de website worden weergegeven en vice versa.

Mindvalley-dashboard

Ik heb een aantal van de Premium-cursussen bij MindValley die ik heb gekocht.

Wat krijg je in MindValley-cursussen?

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (14)

Kosten- en prijsopties voor Mindvalley

Het ontsluiten van uw volledige potentieel en het bereiken van persoonlijke groei wordt gemakkelijk gemaakt met de lidmaatschapsplannen van Mindvalley. Kies uit het jaarabonnement, dat $ 499 per jaar kost, of het maandabonnement, dat $ 99 per maand kost.

Met het jaarplan heb je een heel jaar toegang tot alle programma's en inhoud van Mindvalley voor slechts $ 41.60 per maand. Dit abonnement geeft je ook exclusieve voordelen, zoals kortingen op live-evenementen en vroege toegang tot nieuwe cursussen.

Het maandelijkse abonnement is perfect voor diegenen die de wateren willen testen voordat ze zich voor een heel jaar verbinden. Voor slechts $ 99 per maand heb je toegang tot dezelfde reeks programma's en inhoud als het jaarplan.

Met beide abonnementen krijgt u toegang tot Mindvalley's vlaggenschip Quests en dagelijkse inhoud om u te helpen uw persoonlijke groeidoelen te bereiken

🔥 Start Mindvalley met minder dan $ 2 / dag

Restitutiebeleid van Mindvalley Academy

Alles MindValley Academy-cursussen bevatten een geld-terug-garantie van 90 dagen. Vul gewoon een contactformulier in om een ​​terugbetaling aan te vragen, en een lid van de klantenservice van Mindvalley Academy zal binnenkort contact met je opnemen.

Voors en tegens van Mindvalley Review

Voors:

 • Mindvalley biedt een breed scala aan educatieve en persoonlijke groeicursussen, met onderwerpen als yoga, mindfulness, creativiteit, communicatieve vaardigheden, enz.
 • De cursussen zijn ontworpen om individuen te helpen hun volledige potentieel in alle aspecten van het leven te bereiken.
 • Het biedt levenslange toegang tot cursussen met updates, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in het door u gekozen vakgebied.
 • De cursussen zijn gemaakt door experts in hun respectievelijke vakgebieden, dus u kunt er zeker van zijn dat u leert van geloofwaardige bronnen.
 • Het is gemakkelijk om online toegang te krijgen tot de cursussen en ze bieden ook een app om onderweg cursussen te bekijken.
 • Mindvalley biedt een geld-terug-garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat als u niet tevreden bent met de inhoud, u uw geld terugkrijgt.

nadelen:

 • De kosten van de cursussen kunnen duur zijn en vallen mogelijk niet binnen ieders budget.
 • Niet alle cursussen zijn geschikt voor iedereen en het kan moeilijk zijn om er een te vinden die het beste bij uw individuele behoeften past.

Hoe Mindvalley gemeenschappen opbouwt?

Als iemand die al een tijdje deel uitmaakt van de Mindvalley-gemeenschap, kan ik getuigen van het ongelooflijke werk dat nodig is om deze levendige en ondersteunende gemeenschap op te bouwen en te koesteren.

In de kern gelooft Mindvalley dat persoonlijke groei en transformatie het beste gebeuren in de gemeenschap. Daarom geven ze prioriteit aan het creëren van kansen voor mensen om samen te komen rond gedeelde interesses en waarden. Of het nu via hun online forums, live-evenementen of meeslepende ervaringen is, Mindvalley biedt een platform voor individuen om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen op hun persoonlijke groeitrajecten.

Wat ik het meest waardeer aan de Mindvalley-gemeenschap is haar inzet voor inclusiviteit en diversiteit. Mindvalley begrijpt dat iedereen iets waardevols kan bijdragen, ongeacht achtergrond of levenservaringen. Door een ruimte te creëren waar iedereen welkom is en wordt aangemoedigd om hun unieke perspectief te delen, bevordert Mindvalley een gevoel van verbondenheid en verbondenheid.

Maar het gaat niet alleen om de community die Mindvalley bouwt, het gaat erom hoe ze het bouwen. Mindvalley besteedt veel aandacht en intentie aan het creëren van ervaringen die betekenisvol en impactvol zijn voor hun leden. Van hun leraren van wereldklasse en opinieleiders tot de verbluffende locaties en meeslepende activiteiten die ze aanbieden, Mindvalley creëert ervaringen die inspireren en transformeren.

Over het algemeen kan ik de Mindvalley-community ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in contact wil komen met gelijkgestemde individuen, hun persoonlijke groeireis wil verdiepen en deel wil uitmaken van iets heel bijzonders. Het is een ervaring als geen ander, en een die het potentieel heeft om je leven ten goede te veranderen.

Mindvalley-recensies door klanten op sociale media

Mindvalley op Facebook:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (16)

Wat mensen zeggen over Mindvalley op Facebook:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (17)

Elk aspect van Mind Valley probeert oprecht de allerbeste leraren en klassen voor zelfevolutie te brengen die ons universum te bieden heeft om ons te herinneren wie we zijn als spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben.

 • Marcus JPierre

Ik ben dol op deze site en alles wat hij doet om deze wereld te helpen. Heel erg bedankt allemaal. Ik hoop op een dag les te geven en je cursussen zijn absoluut ongelooflijk.

 • Jeanette Klat

Midvalley Trustpilot-beoordelingen:

My Honest MindValley Review 2023: Wat gebeurt er tijdens het evenement in Dubai (18)

Veelgestelde vragenOn Mindvalley-beoordeling:

Is Mindvalley het geld waard?

Het beste educatieve platform voor zelfontwikkeling is MindValley. Alle cursussen zijn van het hoogste kaliber en worden gegeven door professionals. De jaarlijkse kosten van een Mindvalley-lidmaatschap bedragen $ 499. Mindvalley is de moeite waard omdat de talenten die je daar opdoet, elk aspect van je leven zullen verbeteren.

Is Mindvalley een gerenommeerd bedrijf?

es, Mindvalley is een gerenommeerd bedrijf. Met meer dan 10 miljoen studenten in meer dan 190 landen zijn ze een van 's werelds toonaangevende online leerplatforms. Hun cursussen worden gegeven door wereldberoemde experts en hun innovatieve technologie maakt leren gemakkelijker en leuker. Mindvalley heeft ook talloze prijzen gewonnen voor hun uitstekende werk, waaronder de prestigieuze Webby Award. Mindvalley is een vertrouwde naam in online onderwijs en is de perfecte keuze voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil uitbreiden.

Is Mindvalley versus Masterclass beter?

Hoewel zowel Mindvalley als Masterclass uitstekende opties zijn voor online onderwijs, biedt Mindvalley meer geavanceerde mogelijkheden en volgt het een meer wetenschappelijke benadering van lesgeven. Het educatieve aanbod van Mindvalley onderscheidt het van zijn concurrenten.

Hoeveel kost een Mindvalley-lidmaatschap?

$ 499 per jaar

Quick Links:

 • De waarheid over Mindvalley: is Mindvalley het geld waard?
 • MindValley-prijzen: is Mindvalley de kosten waard?
 • Beste Mindvalley-alternatieven en concurrenten (HANDGEKOPPELD)
 • Udemy VS Mindvalley-vergelijking: mijn beste keuze

Conclusie over Mindvalley Review 2023

Kortom, Mindvalley is een uitstekende bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het uitbreiden van zijn vaardigheden en het verwerven van nieuwe informatie van enkele van de meest succesvolle professionals ter wereld. Het biedt een breed scala aan programma's en cursussen die het bereiken van uw doelen kunnen versnellen.

Mindvalley is een bron van onschatbare waarde voor iedereen die zijn persoonlijke groei en ontwikkeling wil bevorderen. Het biedt een breed scala aan programma's, cursussen en hulpmiddelen om individuen te helpen succes te behalen op hun reis naar verbetering. Dankzij de interactieve en boeiende leermethoden helpt het zijn gebruikers om effectiever en efficiënter te leren om kennis op te doen over verschillende onderwerpen.

🔥Ga nu aan de slag met Mindvalley

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 04/29/2023

Views: 6431

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.