Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (2023)

Openbaarmaking van aangeslotenen: In volledige transparantie - sommige van de links op onze website zijn gelieerde links, als u ze gebruikt om een ​​aankoop te doen, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u (geen enkele!).

Op zoek naar een onbevooroordeelde Mindvalley Review? Ik heb je gedekt. In deze review zal ik bespreken of Mindvalley het waard is en of je het eens moet proberen.

We weten allemaal dat de wereld snel verandert en dat we ons snel moeten kunnen aanpassen.

Het probleem is dat de meeste mensen niet voorbereid zijn op deze verandering. Ze hebben het moeilijk om zich aan te passen omdat ze niet over de vaardigheden beschikken die nodig zijn om te slagen in de snel evoluerende werkplek van vandaag.

oplossing: Mindvalley leert je deze vaardigheden door middel van hun cursussen, zodat je op de hoogte blijft van zowel je carrière als je mentale gezondheid. Hun programma's behandelen onderwerpen als mindfulness, emotionele intelligentie, meditatie en meer.

Door hun online lessen te volgen of live-evenementen bij te wonen, leert u hoe u de controle over uw leven kunt nemen en succes kunt behalen op alle niveaus - in werk, relaties, gezinsleven en daarbuiten!

Bottom Line vooraf: Wil je meer leren over mindfulness en spiritualiteit?

Mindvalley is een platform dat cursussen geeft over mindfulness, spiritualiteit en andere aspecten van het leven. Ze bieden lessen en livesessies met experts op deze gebieden, zodat jij ook carrière- en levensklaar kunt zijn. Ze hebben veel cursussen met betrekking tot uw geestelijke gezondheid en uw groei.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (1)

Je verdient het beste voor jezelf! Met de hulp van Mindvalley kun je nieuwe hoogten bereiken in elk aspect van je leven. Schrijf je vandaag nog in voor hun gratis proefles of live sessie!

Om alle voordelen van Mindvalley te krijgen, wordt u nu lid.

In dit bericht heb ik de recensie van Mindvalley weergegeven met gedetailleerde inzichten, functies, beschikbare cursussen, ondersteuning, prijzen, voor- en nadelen van Mindvalley en om je vraag te beantwoorden: waarom zou ik lid worden van Mindvalley?

Dus laten we erin duiken.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (2)

Ik zal ook vragen beantwoorden met betrekking tot Mindvalley en al uw twijfels wegnemen. U heeft misschien vragen als:

 • Zijn Mindvalley cursussen gratis?
 • Hoeveel is Mindvalley waard?
 • Is Vishen Lakhiani legitiem?
 • Wat is de beste Mindvalley cursus?
 • Geeft Mindvalley certificaten af?
 • Hoe is Vishen Lakhiani begonnen met Mindvalley?
 • Hoeveel kost het om lid te worden van Mindvalley?
 • Wat houdt Mindvalley all-access in?
 • Is Mindvalley All Access de moeite waard?
 • Heeft MasterClass een gratis proefperiode?

Inhoudsopgave

Mindvalley Review 2023 | Is Mindvalley de moeite waard?

MindValley brengt je lessen en levenstraining over spiritualiteit, mindfulness en andere aspecten van het leven, waardoor je niet alleen carrière- en levensklaar bent.

Streven naar een goed mens met een gezonde sociale status? Ze hosten online programma's en creëren groepen, applicaties en e-books in het domein waarin uw persoonlijke ontwikkeling zwak is.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (3)

Bewustwording van sociaal verkeerde praktijken, relatieadvies, meditaties, dieet- en fitnessadvies zijn enkele van de diensten die door Mindvalley worden aangeboden. Dit initiatief, dat u verheldert over de kracht van geest en gedachten, probeert een bewuste wereld voor de mensheid te ontwikkelen.

Vishen Lakhiani, de oprichter van Mindvalley, startte de startup in 2003 in New York. Hij is ondernemer, spreker en sociaal activist.

Het hoofdkantoor is momenteel gevestigd in Kuala Lampur met een team van 300 medewerkers uit 54 landen over de hele wereld. Afgezien van de volwassenen zijn meer dan 10 miljoen studenten over de hele wereld getuige geweest van de buitengewone onderwijservaring van Mindvalley.

Laten we de belangrijkste hoogtepunten voor u op een rij zetten die de programma's van Mindvalley te bieden hebben. Ik weet zeker dat je niet kunt negeren om deze voor te lezen:

 • Mindvalley organiseert zowel online als offline evenementen over de hele wereld om bewustzijn te verspreiden over het idee van spiritualisme in persoonlijke ontwikkeling. Deze online Ed-tech hub is echt zo leuk om deel van uit te maken omdat het iets te bieden heeft voor alle leeftijden, talen of religies.
 • Ben jij de persoon die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van een bewuste staat van je geest en gedachten? Afgezien van volwassenen, hebben ze momenteel meer dan drie miljoen studenten geregistreerd bij hun programma's. Ze hebben integratie opgezet met eersteklas scholen en hogescholen over de hele wereld.
 • Elk stukje dat ze je aanbieden is uniek en je zult dergelijke inhoud nergens anders vinden. Geen enkele YouTube-video, blog of workshop kan je een betere bevredigende ervaring bieden dan Mindvalley. Al hun bibliotheken hebben originele inhoud en gaan diep om u het domein te leren waarover u meer wilt weten.
 • domeinen? Je praat erover! Er zijn honderden schaduwrijke gebieden in iemands persoonlijkheid. Niet iedereen in de wereld is op zoek naar een rijke status. Sommigen willen misschien gewoon een vredige geest of een gezonde relatie. Maar bovenal is Mindvalley's spirituele ontwikkelingsprogramma iets waar alle gebruikers geobsedeerd door zijn.
 • Ze brengen ook geen kosten in rekening voor sommige gesprekken. Hun sprekers zijn meer geneigd om een ​​betere toekomst op te bouwen, wat leidt tot een transformationele verandering in de menselijke geest. Dit zijn de beste praters waar je ooit alle oren naar zou hebben geluisterd.

Hoe aan de slag met Mindvalley cursussen?

Toen ik deelnam aan Mindvalley-cursussen, had ik in het begin weinig problemen, zoals velen. Maar het curriculum is zo eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

Dit is wat ik heb gevonden toen ik aan de slag ging met Mindvalley:

Stap 1. Account aanmaken

We houden altijd van de gratis stappen, nietwaar? Aanmelden op de website van Mindvalley is gratis. U kunt dit doen door Facebook of Google te gebruiken of een e-mail die u vaak gebruikt. Vergeet het wachtwoord niet vriend!

Stap 2. Uw favoriete Quest kiezen

(Video) What Is A Mindvalley Masterclass?

Klaar met een account? Kies een van hun beroemde programma's die op de officiële website als speurtochten worden genoemd.

Ik stel voor dat je begint met de gratis cursussen die ze aanbieden om ze onder de knie te krijgen. Daarna kun je misschien overschakelen naar andere betaalde cursussen van hoge kwaliteit, als je eenmaal beseft dat ze invloed kunnen uitoefenen.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (4)

Stap 3. Start de zoektocht die je kiest

Zodra u toegang heeft tot betaald of onbetaald, kunt u aan uw transformatiereis beginnen.

Laat de cursussen niet tussendoor staan. En houd altijd een oogje open voor de regelmatige updates die ze op hun mededelingenbord plaatsen. Woon hun live online-evenementen bij en verzamel nog veel meer informatie!

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (5)

Wie kan er profiteren van Mindvalley?

Zoals we hierboven hebben besproken, is ons onderwijssysteem kwetsbaar in het aanleren van praktische vaardigheden en morele ethiek. Studenten zijn gemaakt om zich te concentreren op slechts één cliché, en dat is hun academicus met een snufje zoutachtige spelletjes en knutselen.

MindValley leert deze studenten transformationele ideeën die betrekking hebben op de sectoren persoonlijke ontwikkeling, welzijn, bedachtzaamheid en spiritualiteit.

Het prediken van de noties van innerlijk evenwicht en verbinding met de ziel is het motief dat Mindvalley in gedachten houdt in hun spiritualiteitsprogramma.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (6)

Ze bieden je een aantal unieke cursussen aan, zoals 'Law of Attraction' en 'Hoe word je een helderziende'. U kunt een perfect publiek voor hen zijn als u zich kunt vinden in deze uitspraken:

 1. Je bent geïnteresseerd in de voordelen en hoe new age-trends zoals bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en yoga je beïnvloeden.
 2. Je bent klaar om de traditionele leermethoden na te laten en nieuwe in je leven toe te passen. Zeg voor een duidelijk beeld; je wilt dagelijks meditatie beoefenen om transcendentie in je leven te ontgrendelen.
 3. Je wilt praktischer, logischer of succesvoller worden en trainen specifieke persoonlijke groei sectoren in je leven.
 4. Je lost gemakkelijk op in een nieuwe manier van denken en accepteert heel verschillende perspectieven in het leven. Als je het meeste uit deze unieke programma's wilt halen, moet je ruimdenkend zijn.
 5. U bent een individu dat geïnteresseerd is om uw zakelijke leven naar een heel nieuw niveau te tillen door een vleugje spiritualiteit te introduceren.
 6. U bent geïnteresseerd om wat geld te investeren in uitstekende online cursussen die u helpen uw gisteren te ontgroeien.

Hoe Mindvalley werkt: cursussen en prijzen

MindValley biedt twee opties: Betaal per cursus elk of Quest All Access Pass

Bijvoorbeeld The Silva Ultramind: deze cursus duurt vier aaneengesloten weken en kost $ 399 op zak. Deze cursus voorziet u van inzichtelijke lessen, maar kost uw portemonnee zwaar voor slechts een maand rendement.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (7)

De Quest All-Access-pas biedt echter een veel betere deal! $ 599 voor meer dan 30+ cursussen voor een jaar. Als je het goed vindt, betaal je dat bedrag voor slechts drie cursussen per jaar, terwijl een All-access pas je alle cursussen voor hetzelfde bedrag kan geven.

Dus als je bereid bent om in de toekomst drie of meer van hun cursussen te kopen, dan denk ik dat een All-access-pas jouw antwoord is.

Het geeft je toegang tot bijna alle cursussen die daar beschikbaar zijn voor een enkele jaarlijkse prijs.

Begin je zoektochten op de eerstvolgende toegankelijke startdatum zodra je het inschrijvingsgeld hebt betaald. Het cursusmateriaal is echter direct toegankelijk zonder te wachten tot de andere leden binnenvallen. Het bestaat uit:

 • Je krijgt volledige toegang tot meer dan 30+ missies in één plan voor een jaar. Elke maand wordt er een nieuwe zoektocht toegevoegd aan je plan. Als je denkt dat er binnen een maand of twee 30 missies kunnen worden voltooid. Mensen, het zou het beste zijn als je er nog een keer over nadenkt. Elke zoektocht kan meer dan een maand duren om volledig door te komen. Elk van hen is als een apart betaald cursusdiploma!
 • Met deze cursus krijg je ook toegang tot Mindvalley Life Assessment. Deze vragenlijst van 20 minuten vertelt je in welke donkere delen van je leven je moet werken. Het zal alles suggereren, van focussen op eigenliefde tot groot denken.
 • Je krijgt levenslange toegang tot alle sociale-mediagroepen van verschillende beroemde speurtochten. Geloof me; deze groepen zijn erg actief en zullen je de beste soulvolle inhoud opleveren.
 • Het meest aantrekkelijke kenmerk van de All-access-cursus zijn de gratis live gesprekken met de instructeurs. Nadat ik er een had bijgewoond, begrijp ik dat die telefoontjes behoorlijk promotie zijn, maar ze suggereren veel inzichtelijke dingen over de zoektocht waarvoor je ze volgt.
 • Als ik op een dag weet dat de dag niet zal komen; je vindt de pas niet leuk, ze hebben een restitutiebeleid van 10 dagen. Vul een eenvoudig formulier in met een aantrekkelijke reden om te vertrekken, en u krijgt automatisch de volledige terugbetaling terug.

Dat zijn allemaal dingen die je krijgt. Sommige dingen die u misloopt en meer kunt betalen en als add-on kunt krijgen, zijn:

 • Levensboek online
 • Onbeperkte overvloed
 • Wildfit

We raden aan om de Lifebook Online add-on aan te schaffen, aangezien het een fantastische cursus is. Met een interview met Marisa Peer, die de instructeur is Onbeperkte overvloed, kwamen we erachter dat deze cursus je inzicht geeft in het opbouwen van een geldmentaliteit.

Velen van jullie zouden teleurgesteld zijn als deze drie cursussen niet zijn opgenomen in de All-access-pas, maar je hebt altijd een optie totdat je geld hebt!

Wat zit er in de Mindvalley Quest?

Ik ben erg gesteld op en trots om deel uit te maken van deze stichting en heb veel speurtochten gedaan. Twee tot tien uur hoogwaardige videolessen van hoge kwaliteit met een aantal taken.

Deze taken staan ​​vermeld in de beschrijving van elk videocollege. Gewoonlijk begint elke zoektocht met een bepaalde groep mensen. Het hangt echter van jou af of je de instructeur en de groep wilt volgen. U kunt zich ook op uw gemak verplaatsen in uw eigen tempo.

De overzichtelijke interface en langere speurtochten van ongeveer 30-45 dagen houden je bezig. Houd er rekening mee dat een storing op hun site u schade kan berokkenen! Als u per ongeluk naar het inloggedeelte voor leden navigeert, wordt u automatisch uitgelogd.

Stel je mijn pijn voor toen ik me realiseerde dat ik niet langer was ingeschreven voor de All-Access Pass en probeerde hem opnieuw te kopen. U dient in het gedeelte 'Vandaag' of 'Mijn programma's' te blijven, zodat u niet automatisch wordt uitgelogd.

Laat deze kleine bug je niet afleiden van het bereiken van het pad naar spiritueel succes, geloof me, de inhoud is premium.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (8)

Het is gemakkelijk om toegang te krijgen tot en door de video's te navigeren, en het goede is dat je ze ook kunt versnellen. Onder elke video zouden er twee taken zijn. Elke zoektocht heeft ook een Facebook-community waar je lid van kunt worden en waar je met andere leerlingen kunt communiceren.

Coaches, ex-stagiaires en veel stichtingsleden zijn aanwezig in de community. Mindvalley geeft u de mogelijkheid om persoonlijk contact op te nemen met deze mensen en uw vragen te beantwoorden.

Het zou handiger zijn als ze een community-functie op hun platform hadden geïnstalleerd, op hun website. Dat gebrek aan punten verbaast me een beetje.

Mindvalley, een gemeenschap van meer dan 3 miljoen mensen en met zoveel technische vooruitgang, kan ze geen gemeenschapsfunctie of eenvoudige chatbox op hun website plaatsen? Misschien hebben ze er een goed antwoord op.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (9)

Ik weet dat je de meer dan 30 cursussen van de All Course Access Pass-aanbiedingen wilt weten, hier zijn ze:

 • Transcendence ontgrendelen (Jeffrey Allan)
 • Maak de soort wakker (Neale Donald Walsch)
 • Beheersing van bewust ouderschap (Dr.Shefali Tsabary)
 • Bewuste ontkoppeling (Katherine Woodward Thomas)
 • Life Visioning Mastery (Michael Beckwith)
 • Geld EQ (Ken Honda)
 • Leef volgens uw eigen regels (Kristina Mänd-Lakhiani)
 • Het M-woord (Emily Fletcher)
 • Held. Genie. Legende. (Robin Sharma)
 • De zoektocht naar persoonlijk meesterschap (Dr.Srikumar Rao)
 • De psychologie van winnen (Denis Waitley)
 • Spreek en inspireer (Lisa Nichols)
 • Snelle transformationele hypnotherapie voor overvloed (Marisa Peer)
 • De gewoonte van wreedheid (Steven Kotler)
 • Chakra Healing (Anodea Judith)
 • Superbrein (Jim Kwik)
 • De blauwdruk voor een lang leven (Ben Greenfield)
 • Wees buitengewoon (Vishen Lakhiani)
 • De Yoga Quest (Cecelia Sardo)
 • Energiegeneeskunde (Donna Eden)
 • Feng Shui voor het leven (Marie Diamond)
 • De beheersing van de slaap (Michael Breus)
 • Totale transformatie (Christine Bullock)
 • Super lezen (Jim Kwik)
 • Dualiteit (Jeffrey Allen)
 • Compromisloos leven (Marisa Peer)
 • Het Silva Ultramind-systeem (Vishen Lakhiani)

De speurtochten die binnenkort zullen komen:

(Video) How To Learn Faster? Unlock Your Superbrain With Jim Kwik

  • Stressbestendig worden (Paul McKenna)
  • De Alan Watts Quest (Alan Watts)
  • Energieën van liefde (Donna Eden)
  • 10X fitness (Lorenzo Delano)
  • Integrale theorie (Ken Wilber)
  • Ultiem leiderschap (Keith Ferrazzi)
  • Bovenmenselijk aan het werk (Vishen Lakhiani)
  • Authentiek netwerken beheersen (Keith Ferrazzi)

De kracht van vrijmoedigheid (Naveen Jain)

Quests zijn één ding, maar hoe voelt de Mindvalley Awaken the Species in Course?

Deze specifieke cursus: Awaken the Species, omvat spirituele ontwikkeling. Heb je de luchtraket gelezen die het beroemde boek 'Conversation with God' verkoopt? Je hebt me gehoord, Neale Donald Walsch is de gastheer van deze Mindvalley-cursus.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (10)

Deze cursus richt zich op hoe je spirituele verlichting plus persoonlijke groei je persoonlijkheid zou kunnen helpen stralen, en leert je onzelfzuchtigheid.

 • De cursus opbreken

Met een prachtige introductievideo van 12 minuten met alle inzichten, geeft deze cursus je 36 dagen aan inhoud. Ik weet dat het een hele klus is om doorheen te gaan, maar als je eenmaal klaar bent met een zoektocht; die voldoening is hemels.

Er is een wekelijks werkboek met willekeurige vragen die rond de cursus draaien. Zeg een vraag als 'Welke bronnen gebruik je om geluk te ervaren?' of "Heb je materialistische troeven nodig om geluk te lokken?"

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (11)Het basismotief voor dit alles in een zoektocht is om je hersenen energie te geven en je aan het denken te zetten! Elke nieuwe zonneschijn wordt geleverd met een bericht van Neale, gevolgd door twee taken.

Deze taken kunnen verbazingwekkend en toch eenvoudig zijn om uit te voeren. Zoals "Kus je moeder vandaag welterusten!" of "Maak een lijst met dingen die u irriteren.". Of, soms zo flauw als "Download de referentiepresentatie."

Drie dingen die de cursus Awaken the Species volgt zijn:

  1. Een les
  2. Een gedragsintro
  3. Een reflectie

Klinkt verwarrend? Het deed hetzelfde met mij toen het mijn eerste dag hier was. Geloof me, het is veel dieper dan je denkt.

De lessen en de gedragsintro bestaan ​​over het algemeen uit een video van 10 minuten, elk waarin het reflectiegedeelte een instructietekst laat zien, gevolgd door toegewijde tijd voor een dagboek.

Om de rommel op te ruimen, moet je naar Neale luisteren en de toegewezen taken opvolgen. Pas ten slotte al deze lessen toe op je leven en inspecteer de veranderingen en verbeteringen die je hebt aangebracht.

Hoe zet je het werk in Mindvalley?

Denk je dat dit een cursus is waarbij je de hele dag chillt en uiteindelijk uitrust met de cursus? Nee. Je moet veel inbrengen.

Je brein, je ideeën, je denken moeten worden veranderd terwijl je je weg dieper in de cursus baant. Als je door de video's bladert, verdien je gewoon een certificaat van voltooiing.

Maar als je leert wat je instructeur nodig heeft, zal je persoonlijke groei stimuleren. U kunt deze mannen vertrouwen! Ze zijn hoogopgeleid en hebben heel wat lofbetuigingen en prestaties in het leven verdiend.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (12)

Wat je moet doen is een dagboek bijhouden en zijn lessen internaliseren en het dan uiteindelijk in je leven toepassen. Je moet jezelf verplichten om de cursus af te ronden zonder lange pauzes van dagen.

Als je de persoonlijke groei die je altijd zocht niet ziet via de video's en oefeningen, kun je zeker stoppen. Het materiaal leren is niet genoeg, het materiaal hier ben jij. Je moet over JEZELF leren.

Als je eenmaal klaar bent met een bepaalde cursus, geloof me, je gaat ze allemaal kopen. Welnu, dan komt de ALL course Access pass in het spel.

Ja! Mindvalley heeft ook een mobiele applicatie!

Als je klaar bent met het inschrijven voor de All Pass, ga je naar je app store en download je deze applicatie. Het hoort daar met dezelfde naam, 'MindValley.

In de applicatie vind je alles wat je hebt gekocht en meer nadat je bent ingelogd. De community-sectie in de applicatie maakt geen indruk op mij, omdat er alleen wat grafische media zijn die linken naar de Facebook-community van hun zoektocht.

Is een All-Access pas geen optie voor jou? Maak je geen zorgen, hier zijn de beste cursussen waarvoor je kunt kiezen.

Mensen voelen zich soms aangetrokken tot een bepaald domein dat hen meer interesseert. Persoonlijk voel ik me meer aangetrokken tot het Feng Shui-trainingsprogramma!

Ik kan de energie die ik in huis voel niet uitdrukken nadat ik dingen uit dit programma heb geleerd. Ze leren je om wetenschappelijke redenen waarom het plaatsen van bepaalde meubels of voorwerpen in huis zo belangrijk is.

Op naar twee heel speciale speurtochten in Mindvalley: The superbrain en Uncompromised life.

Populaire Mindvalley-cursussen beschikbaar in 2023

Compromisloos leven door Marisa Peer

Hypnose-woorden doen onze konijnenoren omhoog gaan. Het is voor sommigen moeilijk te geloven, maar experts vertrouwen erop dat deze techniek werkt. Het gebruik van bepaalde afbeeldingen of bewegende objecten met bepaalde geluidseffecten kan uw denkkracht doen veranderen.

Geluiden met een bepaalde frequentie en herhaalde beelden kunnen ervoor zorgen dat uw hersenen automatisch in rustmodus gaan. Deze toestand van de menselijke geest is de onderbewuste en kan worden gebruikt om uw gewoonten en geloofssysteem te veranderen.

Marisa gelooft dat in het leven, wat er ook gebeurt, een grove handeling is van datgene waarin we geloven, dus als we de leiding over onze handelingen moeten nemen, moeten we ons geloofssysteem in handen krijgen. Overtuigingen veranderen niet van de ene op de andere dag, het is een praktijk, een reis van jaren.

Marisa Peer is een bekende hypnotherapeut en leert mensen ermee om hun kijk op het leven volledig te veranderen.
Compromisloze leven is een programma van 8 weken met toegang tot alle audiopodcasts, werkboeken, taken, aanwijzingen en zoals je weet, de Facebook-communitygroep.

Er is een set van 21 audioplaten die Marisa adviseert om één keer per dag te luisteren met hoogwaardige geluiden. Elke dag biedt ze je een aantal taken aan die je in het werkboek of de dagboeken kunt doen, zodat je elke dag één perspectief van je manier van denken verandert.

Alleen toegang tot deze cursus zal niets in jou veranderen, ook als je weet dat je er levenslang toegang toe hebt, vertraag je. Je moet actie ondernemen in je leven met Marisa.

 • Week 1-3: Herprogrammering van de geest
  Deze periode is gereserveerd voor het opbouwen van de perfecte mindset voor jou om de komende cursus te volgen.
 • Weken 4-6: Nieuwe gewoontes opbouwen
  Onderneem acties tijdens deze periode volgens de taken die u zijn toegewezen. Vul ook uw dagboek en werkboekbladen in om de hypnotherapie volledig onder de knie te krijgen.
 • Week 7-8: ga terug naar jezelf en stel vragen
  Op weg naar het hoogtepunt van het programma vertellen ze je waarom jij de beste versie van jezelf bent. Positieve eigenliefde en motivatie opbouwen.

🔥 Haal nu de Marisa Peer-cursus

(Video) Unravel the Secrets of Your Soul - You Won't Believe What's Revealed! | Mark Nepo

Superbrain Door Jim Kwik

We haten de persoon die het idee van examens naar het onderwijs heeft gebracht, nietwaar? Als ik je vertel dat er een cursus is om je leervermogen in slechts enkele maanden te vergroten?

Altijd al de eentonige noten willen leren, Jim Kwik heeft tips voor je! Superbrain belooft je sneller te laten leren terwijl je alles perfect vasthoudt.

Het is een cursus van 34 dagen, maar onthoud dat het geen snelle hack voor hersengroei is. Je moet contact opnemen met je instructeur en de creatieve hersenoefeningen doen en de vertelde technieken volgen.

De divisies gemaakt in de SuperBrain-zoektocht zijn:

  • De basisprincipes
  • Lifestyle
  • Onthoud lange lijsten
  • Namen onthouden
  • Woordenschat en talen
  • Toespraken en teksten
  • Aantallen
  • Leefstijlintegratie

Een ding dat in dit programma opvalt, is leren hoe een negatief gevoel over jezelf je leervermogen kan belemmeren.

Gedachten zijn erg belangrijk tijdens het leren. Maar aangezien u zich er alom van bewust moet zijn dat sommige negatieve gedachten automatisch zijn, moeten we er controle over krijgen en ze beïnvloeden.

Voor- en nadelen van Mindvalley

Mindvalley Pro's: Waarom raden we Mindvalley aan?

 • Transformeert een persoon volledig

Mindvalley-programma's zijn ontworpen om het emotionele leven van mensen diepgaand te beïnvloeden en hun innerlijke kracht naar voren te brengen om een ​​betere ervaring te beleven.

 • Zorg voor mentale stabiliteit

Wanneer een persoon mentaal stabiel en emotioneel gezond is, kan hij alle dromen waarin hij leeft overwinnen. Deze online ed-tech startup is verreweg het eerste en meest succesvolle bedrijf dat de emo van een mens aanraakt.

 • Er zijn ook gratis cursussen beschikbaar

Log nu in op hun website en je krijgt toegang tot een lijst met gratis cursussen die ze aanbieden. Nou, eerlijk gezegd is dit een heel eenvoudige marketingstrategie omdat ze zoveel vertrouwen in hun inhoud hebben dat je, als je eenmaal in een zoektocht bent, de volgende zult proberen.

 • Een overvloed aan motivatie en inspiratie

Mindvalley nodigt de beste ondernemers, professionele, mentale en fysieke gidsen uit om hun kennis te delen met het publiek.

Deze veteranen hebben met al hun ervaringen en strijd meer dan alleen geleerd om te delen. Ze inspireren en motiveren de luisteraar en helpen hem op te staan ​​en te schitteren.

 • Breed scala aan verschillende categorieën

Als u hun website bezoekt, vindt u verschillende categorieën in het belang van verschillende doelgroepen. Deze categorieën helpen hen een breed scala aan mensen te bereiken en helpen hen met vele aspecten van hun leven.

 • Hoogwaardige cursussen

De pijn of gratis, Mindvalley-cursussen zijn niet aangetast op hun kwaliteit of inhoud; ga ze nu een keer proberen. Je zult weten hoe waar ik schrijf over Mindvalley's Goudmijn van geestverruimende cursussen waarvan sommige gratis te proberen zijn!

Hoewel je nog steeds een betere inhoudskwaliteit zou vinden voor de betaalde cursussen, raad ik je aan er een te proberen.

 • Cursussen voor iedereen

Het maakt niet uit tot welke leeftijdsgroep je behoort, je geslacht of je beroep, als je vastbesloten bent om jezelf te laten groeien, zul je iets vinden dat naar tevredenheid is. Het heeft bijna cursussen voor elk gebied van het leven en voor iedereen die het zoekt.

Mindvalley Nadelen: Waarom raden we Mindvalley niet aan?

 • Geen restitutiebeleid

Ik weet het niet zeker, want onlangs heb ik een meisje gevonden dat worstelde met haar terugbetaling. Ze vroeg de terugbetaling aan vanwege een aantal problemen, en het antwoord van de andere kant werd eerst vertraagd; toen ze antwoordden, vertelden ze haar dat haar vorige transactie vermist was.

Door een technisch probleem van hun kant leed het arme meisje.

We kunnen dus concluderen dat het restitutiebeleid van Mindvalley niet zo effectief is. Ze betaalden haar op een behoorlijk fascinerende manier terug door haar toegang te geven tot nog twee betaalde cursussen van hetzelfde bedrag dat ze zou krijgen om de terugbetaling te krijgen. Dit geeft dus duidelijk aan dat we hun zogenaamde 'volledige restitutie'-beleid niet kunnen vertrouwen.

 • Lidmaatschapskosten zijn van toepassing, zelfs wanneer u het platform verlaat.

Zodra u een gratis proefversie op hun lidmaatschapsplatform koopt, is deze een week geldig. Om van deze aanbieding gebruik te maken, moet u uw creditcardgegevens opgeven.

Toen leden na een week probeerden hun lidmaatschap op te zeggen om financiële of andere redenen, konden ze geen eenvoudig pad vinden om het lidmaatschap op te zeggen.

Ze kregen dus de niet-restitueerbare vergoedingen in rekening gebracht en leden vervolgens financieel verlies en moesten gebruik maken van de lidmaatschapsvoordelen, zelfs als ze dat niet wilden.

 • Overbelasting van de leden

Permanente leden van Mindvalley betalen soms nog lidmaatschap nadat ze het platform hebben verlaten en geen diensten hebben gebruikt. Dit is lastig voor de leden, want zonder enige voordelen betaalt u een aanzienlijk bedrag.

 • U zult hoogstwaarschijnlijk ontevreden zijn over de klantenservice

U moet zich dit punt inmiddels hebben gerealiseerd nadat u de bovenstaande nadelen hebt gelezen. Alle MMO-platforms zoals EdX en AmissioFormula hebben grotendeels dit probleem van verslechterde klantenondersteuning.

 • Geen goede communicatie methode

U krijgt geen tijdige antwoorden van de klantenondersteuning van Mindvalley, en zij hebben ook geen telefonische ondersteuning. Misschien veroorzaakt dat een probleem wanneer je je lidmaatschap moet beëindigen en dat kan gewoon niet! Uw betalingen worden zelfs in mindering gebracht als u nu gebruik heeft gemaakt van hun service.

 • Neiging tot de oosterse religieuze praktijken

Mindvalley-cursussen zijn min of meer rond oosters-religieuze praktijken. Dus als je verschillende overtuigingen en ideologieën hebt, vind je ze misschien moeilijk te begrijpen.

 • Ontevreden klantbeoordeling

Hoewel het beweert de beste inhoud te bieden, zijn er veel klantrecensies, waarin ze het omschrijven als tijdverspilling of spijt hebben van het kopen van de cursussen, omdat het vooral geen verandering in hun leven heeft gebracht.

Is er oplichting in Mindvalley? Vishen Lakhiani's realiteit!

Er waren veel negatieve en grillige gesprekken over Vishen Lakhiani die geen goede CEO was. Mensen hebben haatreacties geuit tegen het bedrijf en de werknemers daar die Vishen de schuld geven van incompetent en meedogenloos met zijn team.

Slecht praten is één ding, mensen beschuldigen de Vishen ook van het seksueel lastigvallen van de vrouwen op kantoor en het niet respecteren van de mannen.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (13)

Ik ben niet iemand die kritiek geeft op zoiets als een buitenstaander. Maar uit mijn ervaring geloof ik dat in een bedrijf met meer dan 300+ werknemers, mensen soms teleurgesteld zijn als ze worden afgewezen.

Dus we kunnen gewoon niet zeggen dat Mindvalley door enkele kritische beoordelingen is veranderd in oplichterij. Elk hoog gebouw heeft immers toeschouwers die oordelen en spugen. Je kunt gewoon niet iedereen vrolijk of wishful houden.

(Video) Unlocking Your Psychic Abilities with Michael Tamura | NLS Podcast

Kortom, het is geen oplichterij! Ondanks wat technische problemen zijn hun cursussen van hoge kwaliteit met een echt kantoor in Kuala Lumpur. Ze hebben aparte teams voor verkoop en marketing of de nieuwe mensen die lid worden van de gemeenschap.

Ze zijn dus 100% betrouwbaar. Het belangrijkste doel van de oprichter was altijd om een ​​meer spirituele wereld op te bouwen met bekrachtigende gedachten, en hij heeft een lange weg afgelegd.

Quick Links:

 • Mindvalley Be buitengewone recensie
 • Een recensie van Mindvalley's Quests
 • Mindvalley 6 Fase Meditatie Review
 • Mindvalley University recensie
 • Podia recensie
 • Beste Pluralsight-cursussen

Veelgestelde vragen: Mindvalley-beoordelingen

Wat als ik me bij een groep mensen aansluit? Krijg ik korting bij Mindvalley?

Ja je mag. Stuur een e-mail met de lijst met de namen van uw familie of vrienden en andere details naar [e-mail beveiligd] om hierover teruggebeld te worden.

Op welk type publiek richt Mindvalley zich?

Als je mentaal gestrest bent of in de prachtige wereld van spiritualiteit wilt duiken om iets te leren dat de kwaliteit van je gedachten kan verbeteren, dan is Mindvalley iets voor jou.

Biedt Mindvalley kortere pakketten aan?

Ze zijn begonnen met dit nieuwe systeem van evenementtickets. Waarin u tickets kunt kopen voor tickets voor 1,2 of 4 weken, afhankelijk van uw behoefte. Deze evenementen zijn als vereenvoudigde versies van de speurtochten die ze aanbieden. Via deze kortere pakketten krijg je een goed inzicht in hun coaches en materiaal.

Hoeveel is Mindvalley waard?

Mindvalley is het beste educatieve platform voor zelfontwikkeling. Alle cursussen worden gegeven door experts en ze hebben een geweldige prijs! De vaardigheden die je daar leert, zullen je leven helpen verbeteren.

Is Vishen Lakhiani legitiem?

Vishen Lakhiani is de mede-oprichter van Mindvalley. Hij heeft cursussen die leren hoe je kunt genezen van een gebroken hart, langer kunt leven en carrièresucces kunt behalen. Hij schreef ook The Code of the Extraordinary Mind en The Buddha and the Badass.

Verstrekt Mindvalley een certificaat?

Mindvalley biedt ook certificaten aan voor degenen die hun cursussen hebben voltooid. Deze certificaten tonen aan dat je de opleiding hebt afgerond.

Wat is inbegrepen in Mindvalley alle toegang?

Met Mindvalley Membership krijg je onbeperkt toegang tot alle speurtochten, meditatie, live workshops en trainingen, een privé sociaal netwerk. Het is voor $ 1.36 per dag.

Heeft MasterClass een gratis proefperiode?

Je hebt nu toegang tot een lijst met gratis cursussen op de Mindvalley-website. Ze hebben zoveel vertrouwen in de inhoud dat mensen een nieuwe zoektocht zullen proberen als ze klaar zijn met een.

Wat is de beste Mindvalley cursus?

Enkele van de beste Mindvalley-cursussen zijn Superbrain van Jim Kwik, Uncompromised Life van Marisa Peer en Super Reading van Jim Kwik.

Hoe kunt u het Mindvalley-abonnement opzeggen?

Om uw Mindvalley-abonnement op te zeggen, gaat u naar het gedeelte Facturering van uw Mindvalley-account. U ziet Abonnement annuleren onder Status.

Zijn Mindvalley-cursussen het waard?

Mindvalley is de beste plek om te leren over persoonlijke ontwikkeling. De cursussen worden gegeven door experts. U besteedt $ 499 aan een All-Access Pass die u op alle gebieden van uw leven zal helpen.

Mindvalley Studenten Recensies & Getuigenissen:

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (14)

Conclusie: Mindvalley Review 2023 | Is Vishen Lakhiani legitiem?

Ten slotte wil iedereen iets heel specifieks uit het leven. Een gelukkig gezin, een samenleving met koninklijke status, boekingen van rijke klassen, maar om deze dromen te verwezenlijken, missen mensen meestal enkele belangrijke dromen.

Mindvalley leidt je door al deze basisethieken, zoals je angsten onder ogen zien, respect geven, meditatie, in jezelf geloven, hersenkracht en nog veel meer. Blijf bij dit prachtige bedrijf en je zult verrast zijn hoe ze je leven met positiviteit verrijken.

Mindvalley Review 2023: Is Mindvalley echt de moeite waard? (WAARHEID) (15)

Ik denk dat ik mijn punt inmiddels heb gemaakt en als je de Mindvalley-recensie tot nu toe hebt gelezen, denk ik dat ik duidelijk was over het onderwerp.

Ik geloof dat dit artikel je elk aspect van Mindvalley heeft gegeven met veel meer gedetailleerde informatie. Ik ben blij dat ik u deze informatie heb kunnen geven en ik streef ernaar u binnenkort weer in dienst te nemen.

13 Aandelen

Videos

1. After You Watch This You Will Rethink Everything with Louise Kay | NLS Podcast
(Next Level Soul Podcast)
2. Channeling The 12 Archangels with Belinda Womack | NLS Podcast
(Next Level Soul Podcast)
3. Can We Survive The Yugas (The Holy Science)? with Joseph Selbie | NLS Podcast
(Next Level Soul Podcast)
4. How to Tap Into YOUR Akashic Records with Linda Howe | NLS Podcast
(Next Level Soul Podcast)
5. Council of 8 Speaks! Channeled Message That Will Change Your Life with Michelle Carpenter
(Next Level Soul Podcast)
6. Southern Baptist Faith Changed by NDE with Dr. Mary Helen Hensley | NLS Podcast
(Next Level Soul Podcast)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 05/11/2023

Views: 6427

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.